Makreel met appelcidersaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C.
  • 2 Schil de appels, snij in stukken.
  • 3 Snij de citroen in schijfjes.
  • 4 Leg de vissen in een schotel, samen met de helft van de cider, ciderazijn, citroensap, tijm, peterselie, laurier, peper en zout en laat gedurende 20 minuten zachtjes gaarstoven in de oven.
  • 5 Smelt de boter samen met de suiker. Voeg de appels toe en de rest van de cider. Kook tot moes en zeef de saus.
  • 6 Versier bij het opdienen de vissen met schijfjes citroen, waterkers en paprikapoeder. Serveer de saus apart.

Makreel met appelcidersaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcidersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tongfilets in appelcidersaus met pappardelle en groenten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreel met appelcidersaus
0 min
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept