Zoek
Schelvis in frituur
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g schelvisfilet
1 citroen (sap)
50 g tarwebloem
1 dl halfvolle melk
1 ei
peper
zout
Bereiding
1
Dep de visfilets goed droog en kruid naar smaak met peper en zout.
2
Pers de citroen.
3
Roer een vrij vloeibaar deeg met het losgeklopt ei, de bloem, de melk en het citroensap.
4
Haal de visfilets door het beslag en laat even uitlekken.
5
Bak ze vervolgens in hete frituurolie goudbruin. Laat even uitlekken op huishoudpapier.
6
Dien goed heet op met gekookte aardappeltjes en met een gemengd slaatje, aangemaakt met een lichte vinaigrette.
Schelvis in frituur is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept