Waterkerssalade met gerookte zalm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de waterkers en schud 'm droog. Pel de ui en snij 'm in ringen. Trek de zalm in repen.
  • 2 Blancheer de peultjes 1 à 2 minuten in lichtgezouten kokend water. Laat meteen schrikken onder koud water en uitlekken. Snij ze eventueel schuin doormidden.
  • 3 Roer een dressing van de zure room, de mosterd, de citroenschil en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Verdeel de waterkers, peultjes, uiringen en zalm over de borden. Kruid met peper en zout. Serveer met de dressing en broodstengels.

Waterkerssalade met gerookte zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept