Griet met peertjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de visfilets af en dep droog. Laat de peren goed uitlekken.
  • 2 Hak de dragon en de peterselie fijn.
  • 3 Pers de citroen.
  • 4 Verwarm de oven voor op 275°C.
  • 5 Rol in elke grietfilet een halve peer en schik de visrolletjes in een beboterde vuurvaste schotel.
  • 6 Klop de eierdooier los met de room en het citroensap, voeg de dragon en de peterselie toe, kruid met peper en (eventueel) zout.
  • 7 Giet het mengsel over de visrolletjes.
  • 8 Dek de ovenschotel af met aluminiumfolie en stoof gedurende 20 à 25 minuten in de oven.
  • 9 Serveer de visrolletjes op individuele borden, gegarneerd met een lepel saus en een toefje aardappelpuree.

Griet met peertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept