Koolvis met kerrie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en de knoflook. Snij de tomaten in stukjes, hak de appel.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Kruid de koolvisfilets met zout, peper en kerrie.
  • 4 Stoof de filets in licht gebruinde boter en voeg de ui en de look toe. Overgiet met de witte wijn en de visfumet en doe het kruidentuiltje erbij.
  • 5 Dek de schotel af met aluminiumfolie en plaats 10 minuten in de oven.
  • 6 Haal de vis uit de bakschotel en kook het bakvocht in.
  • 7 Voeg de tomaat en de appel toe evenals de room. Kook alles eventjes in.

Koolvis met kerrie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept