Zoek
Heilbot in roomsaus
4
25 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g heilbotfilet
2 el citroensap
1 dl room
50 g kaas (geraspt)
30 g bakboter
peper
zout
peterselie
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Schik de filets in een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout, en voeg het citroensap toe.
3
Giet de room over de filets, strooi de geraspte kaas erover en leg een klont boter op de vis.
4
Zet de schotel in de oven en laat de vis laten gaar worden.
5
Schep tijdens het bakken de room een paar maal over de vis. Neem uit de oven en garneer met toefjes peterselie.
Heilbot in roomsaus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept