Leng in mosterdsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snipper de sjalotten.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Kruid de lengfilets met peper en zout, leg in een beboterde ovenschotel en strooi de sjalotjes over de lengfilets.
  • 5 Meng de wijn met de mosterd en giet over de lengfilets.
  • 6 Dek de ovenschotel af met beboterde folie en pocheer de lengfilets 15 à 20 minuten in de oven.
  • 7 Zeef het pocheervocht, giet in een pan, roer er het citroensap door en kook het mengsel 2 à 3 minuten al roerend in. Monteer met boter en roer er de peterselie door.
  • 8 Schik de lengfilets op het bord, overgiet met de mosterdsaus en werk af met gehakte peterselie.

Leng in mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistartaar
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentensoep met ballen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept