Zoek
Varkensbrochette op z'n Provençaals
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 varkensbrochettes
1 ui (grof gehakt)
1 rode paprika (in reepjes)
1 groene paprika (in reepjes)
200 g champignons
800 g tomaten (blik)
2 tl Provençaalse kruiden
1 teentje knoflook (gesnipperd)
40 g bakboter
Bereiding
1
Hak de ui in grove stukken. Snij de paprika's in reepjes. Snipper de knoflook. Maak de champignons schoon.
2
Fruit de ui in boter. Voeg de paprika's bij de ui alsook de Provençaalse kruiden, het zout, de look en de tomaten.
3
Laat alles gedurende ongeveer 15 minuten gaarstoven. Voeg op het laatst de champignons bij.
4
Dik de saus eventueel met maïszetmeel.
5
Bak ondertussen de brochetten in de pan, op de grill of in de oven.
Varkensbrochette op z'n Provençaals is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Roerbakschotel met spruiten
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensbrochette met peterseliesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensbrochette met limoenmarinade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige varkensbrochette, tomaat en mozzarella
0 min
Bekijk recept
Varkensbrochette Op Z'n Provenscaals
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept