Varkensbrochette op z'n Provençaals

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui in grove stukken. Snij de paprika's in reepjes. Snipper de knoflook. Maak de champignons schoon.
  • 2 Fruit de ui in boter. Voeg de paprika's bij de ui alsook de Provençaalse kruiden, het zout, de look en de tomaten.
  • 3 Laat alles gedurende ongeveer 15 minuten gaarstoven. Voeg op het laatst de champignons bij.
  • 4 Dik de saus eventueel met maïszetmeel.
  • 5 Bak ondertussen de brochetten in de pan, op de grill of in de oven.

Varkensbrochette op z'n Provençaals is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensbrochette met peterseliesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensbrochette met limoenmarinade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige varkensbrochette, tomaat en mozzarella
0 min
Bekijk recept
Varkensbrochette Op Z'n Provenscaals
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept