Biefstuk met peterselierisotto

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in 8 kleine biefstukken.
  • 2 Schil en snipper de uien.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Breng de bouillon aan de kook. Smelt in een kookpan tweederde van de boter. Fruit de uien glazig. Voeg de rijst toe en roer om. Voeg de bouillon bij de rijst. Zet het deksel op de pan en laat 15 minuten sudderen zonder om te roeren.
  • 5 Giet de witte wijn bij de rijst. Laat nog 10 minuten gaarkoken. Verhit de resterende boter in een pan. Bak het vlees 1 tot 2 minuten aan elke kant bakken. Leg tussen 2 diepe borden om warm te houden. Deglaceer de bodem met wat vleesbouillon en laat indampen.
  • 6 Schep de peterselie en de helft van de Parmezaanse kaas door de rijst en breng verder op smaak met zout en peper. Leg op voorverwarmde borden 2 biefstukken. Schik bovenop de peterselie-risotto. Bestrooi de rijst met de rest van de kaas. Bedek het vlees met saus. Serveer de rest van de risotto apart.

Biefstuk met peterselierisotto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Met Peterselierisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept