Geroosterde entrecote met aïoli

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de knoflookteentjes schoon, , snij overlangs doorn en verwijder de kiem. Hak fijn.
  • 2 Meng peper en zout met citroensap, azijn en mosterd. Voeg de eierdooiers toe. Klop met de staafmixer en giet er langzaam de olijfolie bij tot er een homogene massa is gevormd. Meng de knoflook door de mayonaise.
  • 3 Verdeel het vlees in 2 gelijke stukken en bestrijk met arachideolie. Laat gedurende 6 tot 8 minuten roosteren aan elke kant. Verdeel de entrecôtes in dikke, schuine plakken.
  • 4 Schik het vlees op warme borden. Serveer de aïolisaus er afzonderlijk bij.

Geroosterde entrecote met aïoli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept