2 Snij de aardappelen in plakjes van 2 à 3 mm dikte.
3 Verwarm de oven voor op 180°C.
4 Stoof de sjalotten en de prei in geklaarde boter zonder te laten kleuren. Leg in een vuurvaste schotel leggen, die alle vis en aardappelen kan bevatten.
5 Bestrooi de schoongemaakte vis met peper en zout en leg op het sjalot- en preibedje. Bedek met aardappelplakjes
6 Breng de visbouillon aan de kook en voeg bij de vis en de aardappelen.
7 Wrijf de blaadjes van de tijm en strooi ze over de schaal uit.
8 Dek alles af met aluminiumfolie en laat ongeveer 40 minuten stoven in de oven.
9 Serveer in de schaal waarin het gerecht werd bereid. 1
0 Als het kookvocht niet helemaal opgenomen is door de aardappelen, laat het dan eerst in een kookpannetje inkoken tot het stroperig is geworden, vooraleer het terug in de ovenschotel te gieten.