Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortel in fijne staafjes, snipper de ui, snij de paprika in fijne stukjes.
  • 2 Snij de kalfslapjes in zeer fijne lamellen.
  • 3 Hak bieslook en kervel fijn.
  • 4 Kook de boontjes beetgaar. Blancheer de peulerwten en de wortel en blus ze vervolgens in koud water.
  • 5 Doe de ui en de paprika samen met de gemengde sla (eikenbladsla, veldsla, krulandijvie) en de kruiden in een aparte kom. Verdeel hierop de rest van de groenten.
  • 6 Bak het vlees heel even in de hete olijfolie.
  • 7 Voeg zodra het vlees klaar is de sherry-azijn toe en beëindig het bakken. Giet na enkele seconden het nog warme geheel op de salade.
  • 8 Dien op met een aparte vinaigrettesaus.

Voorjaarssalade met escalope van kalfsvlees is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met groene asperges, beenham en ei
30 min
Bekijk recept
Groene voorjaarssalade
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept