Kalfsfricassee met tomaten en rozemarijn

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel de tomaten in kokend water, ontvel en verdeel in vieren.
  • 2 Braad de kalfsblokjes aan in boter met wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de stukken tomaat toe samen met de suiker, de tomatenpuree, de rozemarijn, de tijm en de laurier.
  • 3 Bevochtig met de kalfsfond en laat op een zacht vuur sudderen tot het geheel goed gebonden is.
  • 4 Kruid bij naar smaak en serveer warm met nieuwe aardappeltjes of tagliatelle.

Kalfsfricassee met tomaten en rozemarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept