Hammousse

4
0 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalotten fijn.
  • 2 Snij de ham in reepjes.
  • 3 Hak de bieslook en dragon fijn.
  • 4 Fruit de sjalotten in de hete boter. Mix de ham, wijn, sjalotten, mosterd en kruiden fijn.
  • 5 Verdeel gehakt bieslook over de bodem van pudding- of soufflévormpjes en verdeel hierop een eetlepel aspic. Laat in de koelkast opstijven.
  • 6 Vermeng de hammousse met de rest van de aspic en vul hiermee de vormpjes verder op.
  • 7 Zet het geheel 1 uur in de koelkast.
  • 8 Ontvorm kort voor het opdienen. Serveer met een weinig salade en een slasausje.

Hammousse is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Hammousse met portgelei
30 min Snack
Bekijk recept

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Hammousse met portgelei
30 min Snack
Bekijk recept