Waterzooi van zeeduivel met saffraansaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zeeduivel in gelijke delen.
  • 2 Snij de groenten en de sjalotjes fijn.
  • 3 Kruid de zeeduivel, wentel in de bloem en bak in boter.
  • 4 Kook de groenten in licht gezouten water.
  • 5 Fruit de sjalotjes in boter. Voeg de visfumet, Noilly Prat en saffraandraadjes toe en laat tot de helft inkoken. Voeg de room en de in klontjes verdeelde koude boter toe en kook al roerend in tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout.
  • 6 Schik de groenten op een diep bord en overgiet met de saffraansaus. Schik de zeeduivel erop en garneer met dille en bieslook.

Waterzooi van zeeduivel met saffraansaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept