Roerei met verse kaas en tomaat

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de tomaten, snij in blokjes en laat in een zeef uitlekken.
  • 2 Klop de eieren schuimig met de melk, wat peper en zout.
  • 3 Snipper de bieslook.
  • 4 Doe een klontje boter in de pan, smelt het zonder te laten kleuren en voeg er de tomaten bij. Giet de eieren erover. Laat even stollen en roer er de verse kaas door.
  • 5 Plaats nog eens op het vuur en werk af met fijngesnipperd bieslook. Leg onmiddellijk tussen twee sneetjes bruin brood.

Roerei met verse kaas en tomaat is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept