Kip met bleekselderij en gember in de wok

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kippenfilets in reepjes en kruid met zout en kerriepoeder.
  • 2 Hak de ui fijn en snij de schoongemaakte selderij in stukjes.
  • 3 Pers de knoflook, schil en rasp de gember, hak de koriander.
  • 4 Verhit de olie in een wok (of in een diepe braadpan) en laat daarin de kip al roerend 5 minuten bakken. Voeg de knoflook en gember toe en laat nog een minuutje bakken.
  • 5 Voeg vervolgens de ui en de selderij toe en bak nog 4 minuten al roerend. Roer de ananasblokjes erdoor en laat kort meebakken.
  • 6 Kruid met peper en zout en bestrooi met gehakte koriander (of peterselie).
  • 7 Serveer met wilde rijst.

Kip met bleekselderij en gember in de wok is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept