Zoek
Konijnenspiesjes
4
45 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g konijnenfilet (in dobbelstenen)
8 sneetjes gerookt spek
1 groene paprika (in stukken)
1 rode paprika (in stukken)
2 uien (in stukken)
12 cl extra vierge olijfolie
peper
zout
paprikapoeder
2 tl Provençaalse kruiden
50 g konijnenlevers (in dobbelstenen)
Bereiding
1
Verdeel het vlees en de levers in stevige dobbelstenen.
2
Maak de ui en de paprika's schoon en verdeel in stukken.
3
Wikkel de levers en de helft van het vlees in de fijne speksneetjes.
4
Rijg afwisselend vlees en groenten op spiesjes.
5
Maak een marinade met de olie en de kruiden.
6
Laat de spiesjes gedurende een half uurtje trekken in de marinade, laat goed uitlekken en rooster op de grill.
7
Serveer met aardappelen in de schil met lookboter en enkele sausjes naar keuze.
Konijnenspiesjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Konijnenspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept
Konijnenspiesjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenspiesjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept
Konijnenspiesjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenspiesjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept