Zoek
Sint-jakobsvruchten met oesterzwammen
4
25 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 sint-jakobsvruchten
400 g oesterzwammen
1.5 dl droge, witte wijn
2 dl room
2 sjalotten (fijngehakt)
50 g bakboter
peper
zout
1 tl kerriepoeder
krulsla
Bereiding
1
Hak de sjalotjes fijn.
2
Verhit de helft van de boter en fruit er de sint-jakobsvruchten samen met de sjalot in. Haal de sint-jakobsvruchten uit de pan en hou warm.
3
Giet de witte wijn en de room bij het braadvocht en breng op smaak met het kerriepoeder. Laat op een zacht vuurtje doorwarmen.
4
Bak in de rest van de boter de oesterzwammen en kruid met peper en zout.
5
Schik de sint-jakobsvruchten en de oesterzwammen op een bord en overgiet met de saus.
6
Werk af met wat krulsla.
Sint-jakobsvruchten met oesterzwammen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Warme bonensalade met krokante ham
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept