Zoek
Champignonroomsoep
4
25 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g champignons (in schijfjes)
30 g bakboter
1 ui (fijngesneden)
2 sjalotten (gesnipperd)
40 g tarwebloem
1.5 l bouillon
1 dl room
1 eidooier
1 el peterselie (fijngehakt)
Bereiding
1
Maak de champignons schoon, snij in schijfjes.
2
Snipper de ui en de sjalotten.
3
Hak de peterselie fijn.
4
Verhit de bouillon.
5
Stoof de champignons gaar in een weinig boter.
6
Fruit in de rest van de boter de ui en sjalot even aan. Bestrooi met bloem en leng aan met de hete bouillon.
7
Laat even doorkoken, voeg de gestoofde champignons toe en breng op smaak.
8
Werk de soep af met een eierdooier en room. Versier met fijngehakte peterselie.
Champignonroomsoep is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Champignonroomsoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep basisrecept
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept
Champignonroomsoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep basisrecept
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep Met Crostini
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsoep
0 min
Bekijk recept