Champignon-ham-omelet

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de champignons schoon en verdeel in schijfjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in dunne reepjes. Pel de ui pellen en snipper fijn. Snij de ham in reepjes.
  • 2 Hak de bieslook fijn.
  • 3 Verhit de olie en bak hierin de champignons, de paprika en de ui. Roer af en toe om. Klop de eieren los met melk en kruid met peper en paprikapoeder. Roer de ham erdoor en giet over het groentemengsel. Laat onder deksel laten op een laag vuurtje. Garneer met bieslook. Dien op met bruin brood.

Champignon-ham-omelet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept