Zoek
Rood witloofhapjes met Chateau dArville
4
10 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stronkjes witloof (rood)
240 g kaas (Château d'Arville)
40 g roomboter
4 bosjes radijzen (in schijfjes)
100 g walnoten
12 sprietjes verse bieslook
2 el pijnboompitten
Bereiding
1
Snij de korst van de kaas en meng de kaas en de zachte boter tot een gladde en smeuïge pasta.
2
Verdeel het rood witloof voorzichtig in blaadjes.
3
Snij de radijsjes in schijfjes.
4
Rooster de pijnboompitten even onder de grill.
5
Schep in elk blaadje witloof een lepeltje kaaspasta.
6
Schik de gevulde blaadjes op een bord in de vorm van een ster.
7
Versier met rondjes radijs en steeltjes bieslook.
8
Leg op ieder hapje een walnoot en schep in het midden van de ster de pijnboompitten.
Rood witloofhapjes met Chateau dArville is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde zalm met witlof en Chateau dArville kaas
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept