1 Haal de filet van het lamszadel en verwijder alle vet. Kruid het vlees kruiden met peper. Snij de ganzenlever in schijfjes en kruid.
2 Hak de dragon fijn.
3 Maak de champignons schoon.
4 Bak de lamsfilet en de plakjes ganzenlever in wat boter.
5 Stoof de champignons aan. Breng op smaak brengen met dragon.
6 Blancheer de aardappeltjes, laat goed uitlekken en afkoelen en bak dan af in frituurvet.
7 Voeg de jus van de champignons bij het braadvocht van het vlees, giet er wat porto en ingekookte lamsfond bij en laat inkoken. Breng op smaak met peper en zout en werk af met een klontje boter.
8 Schik de champignons in het midden van verwarmde borden, leg hierop een plakje lamsfilet en een plakje ganzenlever. Herhaal dit driemaal. Leg er de aardappeltjes rond en overgiet met saus.
Orloff van lamsfilet met verse Belgische ganzenlever is een recept van Libelle Lekker