Belgische kaasterrine

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een kleine terrine met plasticfolie.
  • 2 Smelt om te beginnen de Keiemse Witten (dit gaat het makkelijkst in de microgolfoven). Strijk met behulp van een lepel de kaas op de bodem van de terrine.
  • 3 Herhaal dit met de overige kazen. Druk het geheel stevig aan en zet gedurende 8 uur in de koelkast.
  • 4 Snij vlak voor het opdienen met een warm mes sneden van ongeveer 100 g van de terrine. Schik op borden met een beetje sla en notenbrood.

Belgische kaasterrine is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

belgische kaasterrine volgens van geert
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasterrine
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde Champignons Met Geitenkaas
20-30 min -
Bekijk recept
Terrine Van Verse Geitenkaas Met Prei En Rode Biet
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Toastjes met Belgische kaas
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met gegrilde ui
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurterspiesen met frites
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gedroogde tomatentapenade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept