Zoek
Choronsaus
4
15 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl droge, witte wijn
20 cl dragonazijn
4 sjalotten (fijngehakt)
5 mespuntjes witte peperkorrels
2 el verse dragon (fijngehakt)
6 eidooiers
50 g roomboter
0.5 el kervel (fijngehakt)
zout
35 g tomatenpuree
Bereiding
1
Hak de kruiden fijn.
2
Plet de peperkorrels.
3
Choronsaus wordt gemaakt op basis van béarnaisesaus.
4
Laat hiervoor de witte wijn, dragonazijn, sjalotten, dragon, peperkorrels en zout tot op een derde inkoken in een pannetje.
5
Voeg de eierdooiers één voor één toe en klop op au bain-marie; voeg vervolgens de warme tomatenpuree toe.
6
Wanneer alles goed gemengd is, voeg de gesmolten boter druppelsgewijs bij onder voortdurend roeren.
7
Werk af met een beetje gehakte kervel (of dragon).
8
Choronsaus past goed bij vlees- of visgerechten en bij asperges.
Choronsaus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Tournedos, choronsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Choronsaus
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pasta Met Lichtgekleurde Choronsaus
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos, choronsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Choronsaus
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Pasta Met Lichtgekleurde Choronsaus
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept