Mornaysaus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een roux van de boter en de bloem.
  • 2 Kook de melk (om klonters in de saus te vermijden) en voeg beetje bij beetje bij de roux, onder voortdurend roeren. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en laat nog een kwartier zachtjes sudderen.
  • 3 Voeg aan deze béchamelsaus vervolgens de eierdooiers en de gemalen kaas toe. Niet meer laten koken!
  • 4 Deze saus is een aanrader bij gegratineerde groenteschotels.

Mornaysaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde Eieren In Mornaysaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Met Mornaysaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mornaysaus (kaassaus)
0 min
Bekijk recept
Gegratineerde eieren in Mornaysaus (voorgerecht)
0 min
Bekijk recept

Gegratineerde Eieren In Mornaysaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Met Mornaysaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mornaysaus (kaassaus)
0 min
Bekijk recept
Gegratineerde eieren in Mornaysaus (voorgerecht)
0 min
Bekijk recept