Tartarensaus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de augurkjes en de knoflook fijn. Hak de bieslook en peterselie fijn.
  • 2 Maak eerst mayonaise: roer in een hoge, vetvrije kom de eierdooiers en mosterd met een klopper dooreen. Kruid met peper en zout.
  • 3 Voeg druppelsgewijs en al roerend de helft van de olie bij (altijd in dezelfde richting roeren en in het midden van de kom).
  • 4 Voeg daarna de azijn toe en al roerend de resterende olie.
  • 5 Voeg aan de mayonaise kappertjes, augurkjes, peterselie, bieslook en knoflook toe.
  • 6 Deze saus gaat goed samen met koude bereidingen van vlees of vis.

Tartarensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frieten met tartarensaus
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tartarensaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tartarensaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Frieten Met Tartarensaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Frieten met tartarensaus
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tartarensaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tartarensaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Frieten Met Tartarensaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept