Gnocchi met ansjovisboter en broccoli

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze 3 minuten in kokend water. Laat schrikken in ijskoud water zodat ze mooi groen blijven.
  • 2 Doe de ansjovis met het amandelpoeder, de gehakte peterselie en de olijfolie in een blender of vijzel. Mix tot een dikke pasta en breng op smaak met peper.
  • 3 Rooster de amandelschilfers in een droge pan. Meng de ansjovisboter met de gnocchi, bestrooi met geroosterde amandelschilfers en werk af met de rucola.

Gnocchi met ansjovisboter en broccoli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept