Peperroomsaus

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Om deze saus te bereiden, bak eerst het vlees en flambeer met cognac. Doof de vlammen met een deksel. Neem het vlees uit de pan en hou warm.
  • 2 Voeg de room en de ingekookte fond (demi-glace) toe en laat gedurende 1 minuut op hoog vuur inkoken. Roer enkele klontjes ijskoude boter door de saus en voeg ten slotte de uitgelekte peperbolletjes toe. Laat de saus niet meer koken.
  • 3 Peperroomsaus past uitstekend bij biefstuk of kippenfilet.

Peperroomsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept