Druivensaus

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de druiven.
  • 2 Laat de druiven trekken in de cognac.
  • 3 Laat de visfumet inkoken, voeg de cognac van de druiven en de room bij. Laat nog even  inkoken, bind met de eierdooier en kruid naar smaak.
  • 4 Hou enkele druiven apart voor de garnering en laat de rest warmen in de saus zonder deze nog te laten koken.
  • 5 Deze saus kan goed worden gecombineerd met champignons. Stoof die eerst in een weinig boter, besprenkel met citroen en voeg vervolgens de champignons samen met het kooknat bij de saus.
  • 6 Deze saus past uitstekend bij gepocheerde tongrolletjes.

Druivensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk met druivensaus
0 min
Bekijk recept

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk met druivensaus
0 min
Bekijk recept