Appel-cidersaus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, snij in stukken.
  • 2 Smelt de boter , voeg de suiker, de stukken appel en de cider toe. Laat tot moes koken en zeef de saus.
  • 3 Deze saus past goed bij gebakken makreel, haring en forel.

Appel-cidersaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Cidersaus met appeltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Normandische wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appeltjes en cidersaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baby-Lotte met cox-appeltjes en cidersaus
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept