6 Smeer het varkenshaasje in met mosterd en kruid met peper en zout. Leg het vlees op een rooster onder de ovengrill en zet onderaan in de oven een vuurvast kommetje met water. Braad het haasje gedurende 15 minuten in de hete oven.
7 Breng ondertussen water aan de kook in een kookpan of in een stoomkoker. Stoom de ongeschilde aardappelen gedurende 20 minuten boven de hete waterdamp en voeg 2 minuten voor het einde van de gaartijd de broccoliroosjes toe.
8 Fruiten de ui en de knoflook in hete olijfolie. Voeg de tomaten toe, kruid met peper, zout en rozemarijn en laat op een zacht vuur verderstoven.
9 Laat het vlees eventjes rusten op een snijplank en pel ondertussen de aardappelen. 1
0 Snij het vlees in plakjes en dien op met broccoli, gepelde aardappelen en tomatensaus.
Varkenshaasje met broccoli is een recept van Libelle Lekker