Paddenstoelensoep met crostini

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen.
  • 2 Borstel depaddenstoelen schoon en hak ze grof.
  • 3 Snipper de sjalot.
  • 4 Breng de bouillon aan de kook.Stoof 400 g paddestoelen kort aan in een scheutje olijfolie.Blus met de groentebouillon. Voeg de aardappelentoe en laat 15 minuten sudderen.Mix de soep glad. Voeg de room toe enbreng nog even aan de kook. Kruid bij metpeper en zout.
  • 5 Rooster de sneetjes brood. Bak de rest van de paddenstoelenmet de sjalotjes in een klontjeboter. Roer er de tuinkers door en verdeelhet mengsel over de toasts.
  • 6 Schep de soep in warme kommetjes.Bedruppel met olijfolie en serveer met decrostini.

Paddenstoelensoep met crostini is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept

Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Capuccino van paddestoelen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept