1 Snij de gember en de knoflook in plakjes.Halveer het chilipepertje en verwijder dezaadjes. Plet het citroengras met de plattekant van een mes.
2 Spoel de zalm en de zeeduivel en dep goeddroog. Snij de vis in blokjes. Maak degroenten schoon. Snij de wortel in plakjesen de bleekselderij in boogjes. Snij de courgetteoverlangs in vier en dan in plakjes.
3 Stoof de knoflook, hetchilipepertje, het citroengras en de gemberaan in een scheutje olie. Roer er de gelecurrypasta bij en bak nog even door.Schenk de kokosmelk en de visbouillon inde pan en laat 20 minuten zachtjes koken.
4 Zeef de bouillon. Voeg de groenten toe enlaat afgedekt 15 minuten zachtjes koken.Schep er de vis bij en laat nog 5 minutenverder garen. Kruid met zout en cayennepeper.Werk af met plukjes verse dille.