Gemarineerde paprikas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de velletjes van de paprika's, maak ze schoon en snij ze in vieren.
  • 2 Snipper de knoflook.
  • 3 Hak de basilicumblaadjes fijn.
  • 4 Verhit de olie met de wijnazijn en voeg de paprika's, de helft van de gesnipperde knoflook en de salieblaadjes toe. Kruid met peper en zout en laat 7 minuten sudderen. Schep de paprika's, knoflook en salie met de schuimspaan uit de olie en schik in een serveerschotel. Bestrooi met de rest van look.
  • 5 Klop de balsamicoazijn op met sherry, peper, zout en de olie van de paprika's. Overgiet de paprika's en laat afgedekt een nacht in de koelkast marineren. Bestrooi met het vers gehakte basilicum en serveer met kort gebakken vlees van de barbecue.

Gemarineerde paprikas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept