Pollak met tagliatelle

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de paprika in reepjes. Halveer de kerstomaatjes.
  • 2 Fruit de sjalot en knoflook in wat olijfolie. Voeg de paprika toe en bak even mee. Blus met de visfumet en de wijn en laat inkoken. Roer er de mascarpone door. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper.
  • 3 Voeg de spinazie toe en laat kort stoven, tot de spinazie geslonken is.
  • 4 Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar en pocheer de vis in net niet kokend gezouten water.
  • 5 Meng de tagliatelle met de saus. Verdeel ’m over de borden en leg er de vis bij. Werk af met kerstomaatjes en de gehakte kruiden.

Pollak met tagliatelle is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pollak met ham in papillot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pollak met lentegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
ROULADE VAN POLLAK EN SPINAZIE MET TOMATENCOULIS.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
POLLAK IN NORMANDISCHE GARNITUUR
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept