Aardappelrösti met radijs en bieslook

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Rasp ze grof. Druk er het vocht uit, door een zeef of een keukenhanddoek. Klop het ei los met het maïszetmeel. Meng het papje door de geraspte aardappelen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Verhit olie in een pan. Leg er wat aardappelhoopjes in. Druk ze plat met een spatel. Bak de rösti’s aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Snij de radijsjes in reepjes. Snij de lenteuitjes in ringen.
  • 4 Schik de rösti’s op borden. Bestrooi met radijs en lente-ui. Serveer ze met yoghurt met wat citroensap en peper en zout.

Aardappelrösti met radijs en bieslook is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Hamburger met aardappelrosti
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger Met Aardappelrosti
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Zalm Op Aardappelrosti Met Yoghurtsaus
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelrösti met champignons
60 min Voorgerecht
Bekijk recept