Gevulde konijnenrug

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Pel en snipper de uien en de knoflook. Hak de verse kruiden fijn. Snij de tomaatjes in fijne reepjes. Hak de pijnboompitten. Klop het ei los. Meng alles in een kom, behalve de uien. Fruit de uien glazig in 1 eetlepel boter. Doe ze door de kruidenmengeling. Kruid met peper en zout.
  • 3 Leg de konijnenrug open. Lepel er de mengeling op. Rol dicht. Wikkel het spek rond het vlees. Bind op tot een rollade.
  • 4 Verhit de rest van de boter in een stoofpan. Bak de rollade kort rondom bruin. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn. Zet de pan 45 minuten in de oven.

Gevulde konijnenrug is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden konijn met een puree van pastinaak en pruimencompote
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met mosterdsaus
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpot van konijn
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept