Tagliatelle met courgette, feta en limoen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de courgette en snij de uiteinden eraf. Verwerk de courgette met behulp van een dunschiller tot linten. Marineer ze 10 à 15 minuten in het citroensap.
  • 2 Verkruimel de feta. Versnipper de munt. Rasp de limoenschil. Bak de scampi’s in wat olie.
  • 3 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  • 4 Meng de tagliatelle onmiddellijk met de courgettelinten, 3/4 van de geraspte limoenschil en van de munt, en de verkruimelde feta. Pers de teen look erbij en schep voorzichtig om.
  • 5 Verdeel de tagliatelle over vier borden. Werk af met wat gehakte roze peperbessen, de rest van de geraspte limoenschil en de munt en eventueel een scampi. Kruid met peper en zout en serveer meteen.

Tagliatelle met courgette, feta en limoen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept