Risoni, gekaramelliseerde ui en gorgonzola

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de uien en snij ze in dunne ringen. Verwarm de boter en de olie in een pan met dikke bodem en doe er de uiringen bij. Stoof ze op laag vuur in 20 à 30 minuten goudbruin.
  • 2 Kook de risoni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 3 Snij intussen de korst van de gorgonzola en plet de kaas met een vork. Roer er de mascarpone door. Kruid met peper en een beetje zout.
  • 4 Snij de spinazie in dunne reepjes. Hou wat apart voor de afwerking. Hou ook wat uiringen apart. Roer de rest van de uiringen met de spinazie en het kaasmengsel door de uitgelekte pasta. Proef even en kruid eventueel bij met peper en zout.
  • 5 Doe de pasta in een schaal, werk af met wat gekaramelliseerde uiringen en bestrooi met de rest van de spinaziereepjes. Serveer meteen.

Risoni, gekaramelliseerde ui en gorgonzola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risoni met artisjok en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse risonisalade
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Egypte: Stoofpot Met Vogeltongetjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade zoetzuur
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept