1 Verwarm de oven voor op 140° C. Kruid de rosbief met peper en zout. Schroei hem rondom dicht in olie. Zet het vlees 30 minuten in de oven.
2 Hak de groene kruiden fijn. Meng ze met de boter, het paneermeel en de eidooiers. Verdeel over het vlees en zet nog 10 à 15 minuten in de oven, tot het vlees mooi rosé is (of 5 à 10 minuten langer, als u van meer doorbakken houdt).
3 Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 à 15 minuten rusten.
4 Zet de oven op 180° C. Steek 8 rondjes uit het bladerdeeg en leg ze in een muffinblik. Meng de spinazie met de roomkaas, nootmuskaat, peper en zout. Verdeel over het deeg en zet 15 à 20 minuten in de oven.
Rosbief in kruidenkorst met spinazietaartjes is een recept van Libelle Lekker