Kalkoengebraad met ananas en kokos

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160° C.
  • 2 Pel en hak de knoflook. Meng met de gember en 2 el sesamolie. Snij het gebraad open tot een lap, verdeel er het mengsel over. Rol op en bind vast met keukentouw. Kruid met peper en zout.
  • 3 Bak het gebraad rondom goudbruin in de resterende olie. Blus met de bouillon en voeg de geraspte limoenschil toe.
  • 4 Meng de kokosmelk met de currypasta en 2 el vissaus. Giet dit bij in de pan en zet alles 60 à 70 minuten in de oven. Overgiet geregeld met het braadvocht.
  • 5 Snipper het chilipepertje. Spoel de tomaatjes. Snij de ananas in blokjes. Doe alles bij de rollade en zet nog 10 minuten in de oven. Bestrooi met gesnipperd basilicum.

Kalkoengebraad met ananas en kokos is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Omgekeerd aardappel-stoofpeertaartje
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met gebakken aardappeltjes en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalkoen en Boursin à la Italia
20 min Voorgerecht
Bekijk recept