1 Snij het brood in blokjes en bak ze goudbruin in boter. Laat afkoelen.
2 Pel de uien. Snij 1 ui doormidden en dan in plakjes, hak de andere uien fijn. Schil de wortel en de knolselder en snij ze in heel kleine blokjes.
3 Stoof de gehakte ui, wortel en knolselder glazig in 1 el boter. Roer er de peterselie door en laat afkoelen.
4 Meng het gehakt met het paneermeel, de gestoofde groenten en de eieren. Kruid met flink wat nootmuskaat, peper en zout. Meng er de broodblokjes door.
5 Kruid de kalfsborst aan de binnenen buitenkant met peper en zout. Vul met het gehakt en naai het vlees dicht met keukentouw.
6 Verwarm de oven voor op 150° C. Bak het gebraad in een ovenvaste braadpan rondom bruin in boter. Voeg de plakjes ui, de wijn en de bouillon toe, dek af en zet in de oven. Laat 3 uur garen (draai halverwege de gaartijd het vlees om).
7 Haal het vlees uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie. Zeef het braadvocht en laat eventueel inkoken. Breng de saus op smaak met peper en zout en bind ze met wat maïszetmeel.