Pannenkoekjes met rozijnen en banaan

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de rozijnen in de rum.
  • 2 Scheid intussen de eieren. Roer de dooiers met de melk, 2 el honing, zout en zelfrijzende bloem tot een glad beslag. Laat dan een halfuur rusten.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en schep ze, met de rozijnen, voorzichtig door het beslag.
  • 4 Verhit wat boter in een pannetje en bak er kleine pannenkoekjes in (telkens 1 el van het beslag). Hou ze warm onder aluminiumfolie.
  • 5 Pel de banaan en snij ze in schuine plakken. Verdeel de pannenkoekjes en de plakjes banaan over de borden en bedruppel met wat honing. Bestrooi net voor het serveren met poedersuiker.

Pannenkoekjes met rozijnen en banaan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Blauwebessenpannenkoekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept