Chocolademuffins met banaan

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade au bain-marie. Meng met de boter tot ze gesmolten is.
  • 2 Klop de eieren met de suiker schuimig. Doe er de gesmolten chocolade bij. Meng met de bloem en het cacaopoeder. Laat 2 uur op een koele plaats rusten.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180° C. Beboter minivormpjes en bestrooi ze met bloem (of gebruik vormpjes van silicone). Vul ze voor ¾ met beslag.
  • 4 Pel de banaan, snij ze in plakjes en leg ze op het beslag. Zet 20 minuten in de oven. Laat even afkoelen en ontvorm. Bestrooi met kandijsuiker en laat verder afkoelen op een rooster.

Chocolademuffins met banaan is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolademuffins met rood fruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept