Kalkoenrolletjes met kruidenkaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla de kalkoenlapjes plat met een houten plankje of hamer. Kruid ze aan beide kanten met peper en zout.
  • 2 Schep op elk lapje vlees een lepeltje kruidenkaas en strijk de kaas een beetje uit. Leg er een blaadje salie op. Rol op en steek vast met een prikker.
  • 3 Bak de gevulde rolletjes kort rondom aan op een hoog vuur. Laat ze nog 10 minuten verder garen in de oven op 150° C.
  • 4 Spoel de sojascheuten en de sla en scheur grote bladeren in reepjes. Doe ze in een kom.
  • 5 Vermeng de slaolie en het citroensap, roer er de mosterd in los. Kruid met peper en zout. Maak er de salade mee aan.
  • 6 Verdeel over de borden. Leg er de warme kalkoenrolletjes bij en serveer met gebakken aardappelschijfjes.

Kalkoenrolletjes met kruidenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Kalkoenrolletjes met sperziebonen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kalkoenrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept