Forel in papillot

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schraap de wortelen, snij ze in fijne staafjes. Blancheer ze 3 minuten in de bouillon. Spoel de radijsjes en snij ze in fijne plakjes.
  • 2 Kruid de forellen aan binnen- en buitenkant met peper en zout en stop in elke forel een takje tijm.
  • 3 Vet 4 grote vellen aluminiumfolie in met olijfolie. Leg op elk vel een vis, een portie gepocheerde worteltjes en plakjes radijs. Lepel er telkens 3 el kippenbouillon en 1 el witte wijn bij. Vouw goed dicht, zodat de vloeistof er niet uit kan lopen.
  • 4 Zet de pakjes 15 minuten in de oven op 200° C.
  • 5 Maak de pakjes voorzichtig open. Werk af met gehakte peterselie. Serveer met gestoomde aardappelen.

Forel in papillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept