Pannenkoekbeursjes met krieken

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem in een kom en roer met de melk tot een glad beslagje. Roer het ei, de gesmolten boter, het zout en als laatste het water erdoor. Laat het deeg 30 minuten rusten.
  • 2 Laat de krieken lichtjes opkoken in het sap. Roer het maïszetmeel los in het frambozensap en bind daarmee het kriekensap. Breng nog even aan de kook en neem van het vuur.
  • 3 Verhit een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Giet, zodra de boter goed heet is, met een pollepel wat beslag in de pan en bak zo 8 flinterdunne pannenkoeken.
  • 4 Lepel een beetje van de vulling op elke pannenkoek. Maak van elke pannenkoek een beursje dat je met gekleurd keukentouw dichtbindt. Serveer op dessertbordjes en geef de resterende krieken er apart bij.

Pannenkoekbeursjes met krieken is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kriekensoep met rode wijn en gember
35 min
Bekijk recept
Ijsthee met krieken en tequila
Snack
Bekijk recept

Pannenkoekbeursjes met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoekbeursjes Met Champignons
0-10 min -
Bekijk recept