Thaise bouillon met varkenshaasje

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk het vlees rondom met arachideolie. Meng het vijfkruidenpoeder met het zout en wrijf er het vlees mee in. Druk goed aan en zet even opzij.
  • 2 Breng de bouillon aan de kook met de chilipeper, de gember en de vissaus. Laat 5 minuten koken. Doe er de paksoi bij en kook nog zowat 10 minuten. Proef en breng eventueel verder op smaak.
  • 3 Doe de noedels in een schaal, giet er kokend water over en laat 15 minuten weken.
  • 4 Verhit een pan met antiaanbaklaag en schroei het vlees rondom dicht. Laat het even rusten onder aluminiumfolie en snij het dan in dikke plakken.
  • 5 Verdeel de noedels en het vlees over warme borden. Schenk er de hete bouillon bij en werk af met koriander.

Thaise bouillon met varkenshaasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept