1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Spoel de aardappelen. Pel de uitjes. Borstel de paddestoelen droog schoon.
2 Verhit 2 el olijfolie en 20 g boter en schroei de koteletten aan beide kanten dicht. Hou even apart.
3 Fruit in dezelfde pan de aardappelen en de uitjes. Doe ze in een ovenschaal en leg er het vlees weer bij. Kruid met peper en zout. Doe er de peper- en korianderbolletjes bij, en 4 takjes tijm. Bedruip met 4 el bouillon en zet 15 minuten in de oven.
4 Draai de koteletten om en bedruip met de rest van de groentebouillon. Zet 5 minuten terug in de oven. Voeg dan de cantharellen toe en zet nog 10 minuten in de oven.
5 Laat het vlees 10 minuten rusten onder aluminiumfolie alvorens het aan te snijden.
Kalfskotelet met uitjes en cantharellen is een recept van Libelle Lekker